πρωινό
1 μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με αποξηραμένα φρούτα και γάλα
ή 1 βραστό αυγό με μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης και 1 ποτήρι γάλα
ή 1 γιαούρτι με βρώμη, σταφίδες και μέλι
δεκατιανό
1 τοστ με ψωμί ολικής άλεσης (γαλοπούλα κασέρι και λαχανικά αγγουράκι ντομάτα) και 1 ποτήρι φυσικό χυμό
ή Μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης (κλασικές, με σοκολάτα, ή με αποξηραμένα φρούτα)
ή 1 κουλούρι και 1 φρούτο
μεσημεριανό
1 φλιτζάνι ρύζι (ζυμαρικά ή 3 πατάτες) 120-150gr κρέας ή ψάρι, 1φλιτζάνι σαλάτα, 1φέτα ψωμί σικάλεως, , 1 φρούτο
απογευματινό
1 ποτήρι φυσικός χυμός, 3 κράκερ σικάλεως ή κριτσίνια με 30gr τυρί
ή 1 γιαούρτι με μέλι, 1φρούτο
βραδινό
1 τοστ, 1 ποτήρι γάλα 1,5%, 1 φρουτοσαλάτα
ή 1 ομελέτα (1-2 φορές ανά εβδομάδα)
Βικτωρία Αγραφιώτη, Msc κλινική διατροφή
Κλινικός διαιτολόγος κοζάνη